Σε απευθείας σύνδεση Craps είναι πίσω και δημοφιλέστερο από πριν

Ένας σοφός σε απευθείας σύνδεση Craps φορέας μιά φορά είπε ότι εάν κάθε φορέας πήρε το στοίχημα στα σωστά Craps στοιχήματα, οι χαρτοπαικτικές λέσχες θα χρεοκοπούσαν σύντομα. Αυτό δεν είναι μακριά από την αλήθεια. Υπάρχουν περισσότερα από 10 στοιχήματα διαθέσιμα στα σε απευθείας σύνδεση Craps παιχνίδια, και από αυτά τα στοιχήματα μόνο μερικά είναι κερδοφόρα. Εδώ Craps στην κοιλάδα όχι μόνο εξηγούμε για τα σωστά στοιχήματα, σας δίνουμε επίσης τις λεπτομέρειες στο πώς να τα τοποθετήσουμε και σε ποια στάδια του Craps παιχνιδιού.

Εάν έχετε παίξει Craps πριν, ξέρετε ότι το σκληρότερο πράγμα στο παιχνίδι είναι να προσπαθήσει να βρεί τη νίκη χωρίζει σε τετράγωνα το αποτέλεσμα. Craps είναι το μόνο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι χαρτοπαικτικών λεσχών όπου οι παίκτες είναι αυτοί που κυλούν το αποτέλεσμα έξω. γί αυτό δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τον έμπορο. Σε απευθείας σύνδεση Craps δεν έχετε κανένα που κατηγορεί ή που ευχαριστεί αλλά των ίδιων. Αυτό κάνει σε απευθείας σύνδεση Craps τόσο πολλή διασκέδαση. Δεν δίνετε τη μοίρα σας στον έμπορο, αλλά το ελέγχετε. Εάν δεν θέλετε να παίξετε, σταματάτε απλά craps χωρίζετε σε τετράγωνα.

Εάν παίζετε σε απευθείας σύνδεση Craps και χάνετε, σιγουρευτείτε ότι για τα πρώτα παιχνίδια, γίνεται για τους μικρούς αριθμούς. Μην πάρτε μποντας στον πειρασμό για να παιχτεί μεγάλο απλά για να επιστρέψει την προγενέστερη επένδυσή σας. Αυτό θα σας αναγκάσει ακριβώς για να υποστεί ακόμα τις μεγαλύτερες απώλειες. Οι νικητές Craps ξέρουν επίσης πώς να χάσουν. Στις ακόλουθες σελίδες προσπαθούμε να εξηγήσουμε σε σας αυτήν την κατανόηση ευρεύτερα.

Best bets
ADVERTISEMENT

Close